078 303 19 20
Bellen
Spoedlevering mogelijk Maatwerk oplossingen 24/7 technisch advies 25+ jaar ervaring Eenvoudig bestellen
Terug naar overzicht

Rubber bescherming

Heeft u last van slijtage, verkleuring of scheuren in uw rubberen componenten? Rubberonderdelen zijn bijzonder gevoelig voor invloeden van buitenaf, zoals erosie, corrosie en slijtage. Zonder de juiste bescherming kunnen deze problemen leiden tot kostbare vervangingen en schade aan uw apparatuur.

Belzona biedt hoogwaardige rubber bescherming die niet alleen de duurzaamheid en elasticiteit van het rubber maximaliseert, maar ook de slijt- en scheurvastheid verhoogt. Onze elastische coatings zijn eenvoudig aan te brengen en bieden optimale bescherming tegen erosie, corrosie, cavitatie en slijtage.

Heeft u last van slijtage, verkleuring of scheuren in uw rubberen componenten? Contact ons voor technisch advies! 

De voordelen van Belzona rubber beschermingsproducten

Optimale bescherming tegen slijtage en corrosie:
Belzona coatings bieden uitstekende bescherming tegen de schadelijke effecten van slijtage, erosie en corrosie. Dit zorgt ervoor dat uw rubberen onderdelen langer meegaan en hun nette uitstraling behouden.

Eenvoudige toepassing:
Onze rubber beschermingsproducten zijn eenvoudig te mengen en aan te brengen. Ze harden uit bij kamertemperatuur, waardoor u geen hitte nodig heeft voor het aanbrengen en uitharden. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op thermische schade.

Duurzame elastomeren:
De flexibele elastomeren van Belzona behouden de elasticiteit van het rubber en bieden tegelijkertijd uitstekende weerstand tegen slijtage, schuring en schokken. Hierdoor blijven uw onderdelen veerkrachtig en bestand tegen de dagelijkse belasting.

Veelzijdig gebruik:
Onze coatings kunnen worden gebruikt voor het beschermen van een breed scala aan oppervlakken, van schokdempers en leidingen tot blootliggende draden en pompen. Dankzij de hoge chemische, mechanische en elektrische weerstand bieden ze betrouwbare bescherming in diverse industriële omgevingen.

Product selection guide
Free download

Belzona Product Selection Guide!


Rubber bescherming van belzona: oplossingen voor elke industrie

Belzona biedt innovatieve oplossingen voor rubber bescherming in verschillende industrieën, waaronder de scheepvaart, mijnbouw, olie & gas en de voedingsmiddelenindustrie. Onze coatings zijn niet alleen duurzaam, maar ook veilig in gebruik, dankzij de oplosmiddelvrije formulering die gezondheids- en veiligheidsrisico’s vermindert.

Daarnaast kunnen onze elastische coatings worden gebruikt om willekeurige vormen te casten in flexibele mallen, die vervolgens andere onderdelen kunnen beschermen. Zelfs metalen onderdelen kunnen veilig en duurzaam aan rubber worden bevestigd dankzij de sterkte van onze materialen.

Advies over Belzona oplossingen voor rubber bescherming

Bescherm uw rubberen onderdelen tegen slijtage, corrosie en impact met de hoogwaardige producten van Belzona. Heeft u specifieke vragen over de beste oplossing voor uw apparatuur? Onze gecertificeerde engineers staan 24/7 klaar om u te adviseren. Neem vandaag nog contact op via ons contactformulier of bel ons op 078 303 19 20 voor deskundig advies. Met Belzona rubber beschermingsproducten haalt u het maximale uit uw apparatuur.

Man CTA

Afspraak maken?

Lorem dolor sit amet elit dolor ipsum elit. Eiusmod tempor incididunt ut. Dem dolor sit amet elit dolor ipsum elit. Eiusmod tempor incididunt ut.

Mogen we u bellen?
Man CTA
logo-belzona-nieuws.svg

Aanmelden nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Nee, geen wekelijks nieuwsbrief met veel te veel informatie. Wel maandelijks waardelijkse informatie over onze producten & diensten.

Veelgestelde vragen