+32489849090
Bellen

Belzona training

Perspect Benelux is uw partner voor industriële oplossingen op het gebied van oppervlaktebescherming en reparatie. Onze Belzona-producten worden wereldwijd gebruikt voor het herstellen, beschermen en verbeteren van oppervlakken in diverse industrieën. Of het nu gaat om corrosie, erosie, slijtage of chemische aanvallen, onze geavanceerde polymeercomposieten verlengen de levensduur van uw apparatuur, verminderen downtime en verlagen operationele kosten.

Waarom kiezen voor een Belzona-training bij Perspect Benelux?

VoordeelBeschrijving
Op maat gemaakte trainingenOnze trainingen worden specifiek afgestemd op de eisen van uw bedrijf en industrie, zoals warmtewisselaars, verlijming, coatings of carbon fibre wrapping.
Theorie en praktijk gecombineerdU krijgt een uitgebalanceerde training: eerst de theorie, gevolgd door een praktijkgedeelte waarin u zelf aan de slag gaat met Belzona-producten.
Gespecialiseerde instructeursOnze trainers zijn gecertificeerd en hebben hun opleiding in de U.K. afgerond, zodat u kunt vertrouwen op échte expertise.
Bewezen resultatenBedrijven uit diverse sectoren vertrouwen op de producten en trainingen van Perspect Benelux om hun operationele prestaties te optimaliseren.

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

OchtendMiddag
Koffie & kennismaking: We starten de dag met een kopje koffie of thee en bespreken uw trainingsdoelen.Praktijkgedeelte: U leert hands-on hoe u de Belzona-producten op de juiste manier en veilig kunt toepassen in onze werkplaats.
Theorie: U leert alles over de werking van Belzona-producten, de toepassing en de veiligheidseisen.Praktijk: Na het aantrekken van de werkkleding gaat u aan de slag met het toepassen van de theorie.
Lunch: Wij zorgen voor een heerlijke lunch met verse broodjes, fruit en soep. Speciale dieetwensen? Laat het ons vooraf weten.Certificering: Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname, persoonlijk door ons overhandigd.

Wat biedt onze Belzona training?

Onze trainingen richten zich op het optimaal benutten van Belzona-producten. Tijdens de training leert u hoe u het maximale haalt uit onze polymeercomposieten, waarbij we aandacht besteden aan:

  • Voorbereiding van het oppervlak
  • Nauwkeurige mengtechnieken
  • Het aanbrengen van coatings en metaalpasta’s

Door de juiste toepassing garandeert u de duurzaamheid en effectiviteit van onze producten.

Belzona toepassingen

Belzona biedt veelzijdige oplossingen voor diverse industrieën, waaronder:

Met onze producten voert u reparaties lokaal uit, waardoor u kostbare vervangingen en lange downtime kunt vermijden. Bekijk hier al onze projecten die uitgevoerd zijn met onze Belzona producten.

Meld u aan voor de training!

Meld u vandaag nog aan voor een Belzona-training bij Perspect! Ontdek hoe onze producten én expertises u kunnen helpen om kosten te besparen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen. Daarbij geven onze training de zekerheid dat onze producten daadwerkelijk doen wat we beloven. Bij Perspect Benelux vinden we het belangrijk om u te ondersteunen. Vanaf het onderzoeken van het probleem, welke producten er nodig zijn én hoe u deze het beste kunt aanbrengen.

Inschrijven training